Menu La Cuenta

 

AMUSES

Varkensschouder ⋅ knolselder

Ei ⋅ Aardappel ⋅ Breydel

Krab ⋅ komkommer ⋅ soja

Olijf ⋅ parmezaan

Foie gras ⋅ Amarula



4  , 5 *  , 6 **    GANGEN

COQUILLE tonijn ⋅ palmhart ⋅ yuzu ⋅ tomasu

NOORDZEETONG spitskool ⋅ bellota ⋅ beurre fondu

*BRIOCHE bospaddenstoel ⋅ truffel

**HERTENKALF appel ⋅ hazelnoot

PATRIJS salmis ⋅ foie gras ⋅ truffel ⋅ winterpeen

MANDARIJN guanaja chocolade 70% ⋅ sesam

 


Kazen als extra gerecht 13

Kazen in plaats van dessert 8


Vier-gang 60 | Aangepaste wijnen 23

*  Vijf-gang 70 | Aangepaste wijnen 27

 **  Zes-gang 80 | Aangepaste wijnen 31

Aangepaste wijnen worden geserveerd tot aan het nagerecht.

Dessertwijn 7

ONE TO SHARE

Laat je verrassen door een uniek wildgerecht om samen te delen.

  »     PITHIVIER ⋅ fazant ⋅ ganzenlever ⋅ truffel ⋅ schorseneer ⋅ jus van fazant


55 per persoon       (te nemen per 2 p.)

Bij de reservatie, minstens 2 dagen op voorhand te bestellen.