ontdek onze MENU's
lunch MENU
woensdag-, donderdag- & vrijdag middag

3-GANGEN LUNCH 52 | ALL-IN* 73
*Inclusief twee glazen wijn, water en koffie/thee
MENU LA CUENTA
T.E.M. 26 april

HAMACHI
tomaat ⋅ gerookte ui ⋅ dille ⋅ RBC
*COQUILLE UIT DIEPPE
morille ⋅ unagi ⋅ nori ⋅ miso
**KABELJAUWHAAS
daslook ⋅ doperwt ⋅ schelpjes ⋅ beurre blanc
POULET JAUNE
tortelloni ⋅ groene asperge ⋅ kalfsjus ⋅ parmezaan
BARBARIE EEND UIT CHALLANS
pastinaak ⋅ umeboshi ⋅ foie gras ⋅ luikse siroop
TARTE TATIN
gezouten karamel ⋅ hazelnoot uit Piemonte ⋅ kaneel
Kazen als extra gerecht 16
Kazen in plaats van dessert 9
Vier-gangenmenu 78
| Aangepaste wijnen 32
| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 22
* Vijf-gangenmenu 95
| Aangepaste wijnen 40
| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 30
** Zes-gangenmenu 110
| Aangepaste wijnen 51
| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 41
Vrijdag- en zaterdagavond serveren we uitsluiten onze 5- & 6 gangenmenu.
Graag vragen we U de menu per tafel te nemen.
A LA CARTE
niet op vrijdag-/ zaterdagavond en feestdagen
tot 5 personen

VOORGERECHT
HAMACHI tomaat ⋅ gerookte ui ⋅ dille
COQUILLE UIT DIEPPE morille ⋅ nori ⋅ unagi⋅ miso
KABELJAUWHAAS daslook ⋅ doperwt ⋅ schelpjes ⋅ beurre blanc
POULET JAUNE tortelloni ⋅ groene asperge ⋅ kalfsjus ⋅ parmezaan
HOOFGERECHT
COQUILLE UIT DIEPPE morille ⋅ nori ⋅ unagi ⋅ miso
KABELJAUWHAAS daslook ⋅ doperwt ⋅ schelpjes ⋅ beurre blanc
POULET JAUNE tortelloni ⋅ groene asperge ⋅ kalfsjus ⋅ parmezaan
BARBARIE EEND UIT CHALLANS pastinaak ⋅ umeboshi ⋅ foie gras ⋅ luikse siroop
DESSERT
DAME BLANCHE
TARTE TATIN gezouten karamel ⋅ hazelnoot uit Piemonte ⋅ kaneel
KAZEN ⋅ Domus Casei
Helaas kunnen we niet tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Informeer ons tijdig over eventuele allergieën of bijzonderheden en vermeld dit bij de reservatie.
Een volledig veganistisch menu of uitsluitend vlees is helaas niet mogelijk.
Voor wijzigingen die men niet 48u vooraf communiceren, wordt een supplement aangerekend.