ontdek onze MENU's


lunch MENU

woensdag-, donderdag- & vrijdag middag

 

3-GANGEN LUNCH   52      | ALL-IN*  73

*Inclusief twee glazen wijn, water en koffie/thee

 

MENU LA CUENTA

T.E.M. 28 juni

 

*YELLOWFIN TONIJN
ponzu ⋅ appel ⋅ honing ⋅ citrus ⋅ klaverzuring

LIJNGEVANGEN ZEEBAARS
meiraap ⋅ krokante spitskool ⋅ umamiboter ⋅ bonito 

**TARBOT
jonge prei ⋅ selderij ⋅ wortel ⋅ schaaldier

MARIGOLD EI
asperge uit Geel ⋅ hollandaise ⋅ RBC

KALFS FILET PUR
asperge uit Geel ⋅ tuinboon ⋅ morille ⋅ dragon ⋅ pommes dauphine

AARDBEI
rabarber ⋅ amanatsu ⋅ hibiscus ⋅ kokos

 

Kazen als extra gerecht 16

Kazen in plaats van dessert 9

                                                       CHEFS SIGNATURE DISH

Bouche à la reine – zeetong – kreeft – asperge – morille – kaviaar – béarnaise  55

 

  Vier-gangenmenu   78

| Aangepaste wijnen 32

| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 22

* Vijf-gangenmenu   95

| Aangepaste wijnen 40 

| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 30

 ** Zes-gangenmenu   110

| Aangepaste wijnen 51  

| BOB-wijnen/Alcoholvrije pairing 41

 

Vrijdagavond , zaterdagavond en feestdagen serveren we uitsluitend onze 5- & 6 gangenmenu.

Graag vragen we U de menu per tafel te nemen.

A LA CARTE

niet op vrijdag-/ zaterdagavond en feestdagen

tot 5 personen

 

VOORGERECHT

YELLOWFIN TONIJN  ponzu ⋅ appel ⋅ honing ⋅ citrus ⋅ klaverzuring
LIJNGEVANGEN ZEEBAARS  meiraap ⋅ krokante spitskool ⋅ umamiboter⋅ bonito    
TARBOT  jonge prei ⋅ selderij ⋅ wortel ⋅ schaaldier   
MARIGOLD EI asperge uit Geel ⋅ hollandaise ⋅ RBC   

HOOFDGERECHT

LIJNGEVANGEN ZEEBAARS  meiraap ⋅ krokante spitskool ⋅ umamiboter ⋅ bonito   
TARBOT  jonge prei ⋅ selderij ⋅ wortel ⋅ schaaldier
BOUCHE À LA REINE  zeetong ⋅ kreeft ⋅ asperge uit Geel ⋅ morille ⋅ kaviaar ⋅ béarnaise   
KALFS FILET PUR  asperge uit Geel ⋅ tuinboon ⋅ morille ⋅ dragon ⋅ pommes dauphine

DESSERT

DAME BLANCHE    
AARDBEI  rabarber ⋅ amanatsu ⋅ hibiscus ⋅ kokos   
KAZEN Domus Casei    

 

Helaas kunnen we niet tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Informeer ons tijdig over eventuele allergieën of bijzonderheden en vermeld dit bij de reservatie.

Een volledig veganistisch menu of uitsluitend vlees is helaas niet mogelijk.

Voor wijzigingen die men niet 48u vooraf communiceren, wordt een supplement aangerekend.